Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Magic Mike



Και τί δεν θα έδινα να μάθω τί περνούσε από το μυαλό του σκηνοθέτη Στίβεν Σόντεμπεργκ, όταν αποφάσισε να γυρίσει την ταινία Magic Mike! Γιατί, δεν είναι μόνο η σκηνοθεσία σαν πράξη...είναι και η υπόθεση την οποία διαβάζεις πριν βάλεις την υπογραφούλα σου. Δηλαδή, όταν το διάβασε το σενάριο σκέφτηκε «πω πω, ωραίο σενάριο...θα το σκηνοθετήσω!»; Πραγματικά, θα ήθελα να ήμουν στο μυαλό του Στίβεν Σόντεμπεργκ (και όχι στου Τζον Μάλκοβιτς!).
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...η ταινία είναι το αντίστοιχο Striptease (αυτό με τη Ντέμι Μουρ) στο αντρικό. Δηλαδή, κορίτσια, μαζευτείτε γυναικοπαρέα...ξέρετε, πίτσες, μπύρες και τα συναφή και απολαύστε ένα οφθαλμόλουτρο που ούτε στο μπάτσελόρ σας δεν είχατε (αν κάνατε μπάτσελορ...). Πρωταγωνιστούν τα κορμιά των Μάθιου Μακόναχι, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Άλεξ Πέτιφερ, Ματ Μπόμερ και μερικών άλλων. Η χαλάουα στις δόξες της φυσικά, γιατί δεν θα βρείτε ούτε χνούδι στα αγόρια, οι κοιλιακοί φέτες (Δωδώνης, Κατερίνης και τα λοιπά) και πολύ στριπτίζ...ΠΟΛΥ στριπτίζ.
Φυσικά, στο τέλος καταλήγουμε σε ένα ρομάντζο...γιατί σαν τον μετανιωμένο στριπτιζέρ δεν έχει. Εννοείται οτι τα ναρκωτικά θα είναι κάπου στην ιστορία μπλεγμένα γιατί αυτά πάνε πακέτο...Its raining men (αλληλούια), Like a virgin, Ride a Cowboy είναι μερικά από τα τραγούδια που «ντύνουν» το οφθαλμόλουτρό σας...Θα δείτε πολύ Φλόριντα και συγκεκριμένα τη νυχτερινή ζωή της πόλης Τάμπα που θα σας θυμίσει οποιαδήποτε Παραλιακή τις παλιές καλές ημέρες που λεφτά υπήρχαν!
Η ταινία απέσπασε 154 εκατομμυριάκια παγκοσμίως και αν δεν υπήρχαν τα κορμιά θα ήταν πολύ λιγότερα...Αυτό που σε σοκάρει είναι το πώς ο σκηνοθέτης των «Εριν Μπρόκοβιτς», «Η συμμορία των 11» και πολλών άλλων κατέληξε να σκηνοθετεί αυτό το «θέαμα»..κύριε Σόντεμπεργκ ΔΕΝ μας κακομαθαίνετε! Magic Mike, λοιπόν, για να πάρουμε «μάτι»...τίποτα άλλο...καλή διασκέδαση!

Κλειτώ Χαριτοπούλου
Δείτε το trailerhttp://www.youtube.com/watch?v=SaYt5nPJhv0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μου την άποψή σας!